fbpx

Приватний будинок Каркасник

Каркасні будинки займають лідируючі позиції за багатьма параметрами. Саме тому вони користуються великою популярністю у Європі та Америці. Сучасні технології лише покращили ці конструкції та додали нових можливостей. У нашій країні такі будинки теж досить популярні, оскільки мають низку переваг.

Компанія ProstoHouse займається будівництвом сучасних будинків у стилі Барнхаус вже не перший рік. Усі будинки будуються за європейськими стандартами. Саме тому вони допомагають економити та приємно проводити час відпочинку. У компанії ПростоХаус працюють фахівці, які добре розуміються на тому, чим вони займаються. Там є інженери, архітектори, менеджери, дизайнери та будівельники, які знають свої процеси та зможуть зробити свою роботу найкращим чином. Саме тому результат приємно здивує.

З чого розпочинається будівництво?

У кожного свій варіант, як і з чого має розпочинатися будівництво. Фахівці компанії ProstoHouse спочатку вивчають територію, щоб розуміти, що там можна збудувати і як це реалізувати. Адже від того, яка земля, наскільки близько знаходиться вода, чи рівна поверхня чи є схил, залежатиме і те, що використовуватиметься. У деяких випадках можна заливати стрічковий фундамент, іноді потрібно вибрати плитний, а в інших випадках підійде фундамент.

Після цього можна визначатися із проектом. Наші спеціалісти зможуть звести будинок від 75 м2 до 700 м2. Також ви можете вибирати кількість поверхів – від 1 до 3-х. Щоб було простіше ухвалити рішення, потрібно розуміти, що ви хочете. Після цього ми зможемо допомогти вам реалізувати всі побажання якнайкраще.У вас буде такий будинок, про який ви мріяли і де вам буде приємно перебувати.

Коли документація готова, можна розпочинати її реалізації. Для цього приїдуть фахівці, привезуть потрібний матеріал та почнуть готувати фундамент. Оскільки будинок досить легкий, то після того, як фундамент затвердів, йому не потрібен час, щоб «вистоятись». На ньому одразу можна починати збирати каркас будинку.

Коли каркас готовий, починається його обшивка. Будинок обшивається спеціальними плитами, всередині стін вставляється утеплювач, звукоізоляційна мембрана та вітрозахист. Коли стіни, дах та підлога готові, починаються оздоблювальні процеси.

Оскільки мокрих процесів практично немає, повністю готовий будинок можна отримати за 120 днів. Це зручно і вигідно, адже це один із найшвидших варіантів будівництва якісного будинку. Ви самі вибираєте оздоблювальні матеріали такі, які вам подобаються. Крім цього, ви можете замовити додаткові послуги у компанії, щоб облаштувати територію, додати якісь системи до будинку або зробити щось ще.

Яка ціна будинку та від чого вона залежить?

Компанія надає два типи комплектації:

  1. Базову;
  2. “Під ключ”.

У першому варіанті ви отримуєте основні процеси та підготовку під чистове оздоблення. Якщо вибрати другий варіант, то ви отримуєте повністю готовий будинок із чистовою обробкою. В результаті у вас буде будинок, до якого можна заїхати та жити. Також компанія ProstoHouse займається виробництвом меблів. Ви можете замовити часткове або повне меблювання будинку.

Ціна готової конструкції може змінюватись в залежності від різних додаткових факторів.На неї впливає розташування ділянки, тип фундаменту, площа будинку, тип комплектації, додаткові послуги від компанії, кількість поверхів та багато іншого. Саме тому кожен будинок індивідуальний і ціна може змінюватись в залежності від того, що ви хочете отримати.

Надійність каркасних будинків

Вибираючи каркасник барнхаус у Києві, ви отримуєте надійний і практичний будинок. Завдяки тому, що матеріали досить гнучкі, вони краще переносять навіть землетруси і не псуються. Також будинок будується з урахуванням місцевості та типу ґрунту. У деяких випадках не потрібно його додатково зміцнювати, а за особливих умов може це знадобиться. Тому всі нюанси вивчаються індивідуально, і після цього ухвалюється рішення, як і що краще зробити.

Якщо ж говорити і про пожежну безпеку, то всі матеріали обробляються спеціальними засобами, які збільшують негорючість матеріалів. Якщо доглядати будинок і вчасно обробляти основу, то конструкція довго прослужить.

Тому вибираючи каркасник від компанії ProstoHouse, ви отримуєте найкращий варіант будинку, в якому буде комфортно та безпечно жити. Це надійний будинок, який буде найкращим рішення для людей будь-якого віку і з будь-якими запитами. Також він допоможе вам заощаджувати на комуналці за рахунок того, що він досить теплий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити консультацію


    Передзвонити вам?


      Дякую!

      Ваше повідомлення успішно відправлено!